Zij woont in de gemeente Asten en is na dit schooljaar klaar met haar praktijkschool. Hierna gaat zij werken en eigenlijk zou ze het liefst op een scooter naar haar werk willen gaan. Het is van huis naar haar werk best een eindje fietsen en daarnaast zijn er vriendinnen die ook een scootertje of snorfiets hebben.

Ze wil wel theorie leren maar heeft moeite met het lezen van teksten en vooral als het veel tekst is. Ze heeft contact gezocht met de vraag of er rijscholen zijn die haar zouden kunnen helpen hiermee. Na de eerste uitleg over hoe TheorieExtra haar hierbij kan helpen wordt er een afspraak gemaakt met de jonge dame en haar vader.  Na kennismaking met elkaar en meer uitleg over hoe TheorieExtra  haar verder  kan  helpen is ze gestart.

Na 6 lessen is een adviesbrief geschreven voor de rijschool die voor haar het individueeel examen gaat aanvragen.

Ze oefent nu nog veel met de cd-rom waarop de oefenexamens staan. Ze gaat vol vertrouwen haar examen maken.