De persoonlijk begeleidster van een meisje heeft contact gezocht met de vraag waar zij eventueel terecht kan om met één op één begeleiding om de theorie voor de auto te kunnen leren. Dat lijkt mij logisch…… bij TheorieExtra natuurlijk.

Ouders en de persoonlijk begeleidster hebben via een mailbericht informatie toegestuurd gekregen over hoe TheorieExtra werkt en wat hiervoor de tarieven zijn. Een afspraak met ouders, de leerling en de persoonlijk begeleidster is gemaakt.

Er volgt een gesprek over wat men mag verwachten maar ook om kennis te maken met elkaar. Er zijn afspraken gemaakt over het aantal keren les en hoe zij het beste kan leren.

In eerste instantie zat er weinig vooruitgang in en en vond ze het moeilijk om haar aandacht erbij te houden. .Ze had het druk met andere dingen. Later was ze wel goed gemotiveerd om er stevig tegen aan te gaan. Uiteindelijk na ruim een jaar en 16 lessen is het haar gelukt met een individueel examen. Haar praktijkexamen dat laat nog op zich wachten maar ik heb vertrouwen dat ze dit ook de eerste keer gaat halen.