Tarieven bij individuele begeleiding (één op één) gelden vanaf 1 september 2022

Per 1 september 2022 zijn de tarieven als volgt:

Les 1 tot en met 3 € 50,- per les.

Het boek, usb stick en reader ontvangt men in les 1 en krijgt men in bruikleen.

Les 4 en verder € 40,- per les.

Een les duurt 60 minuten

Bij minder dan 2 lessen per maand worden boek en usb stick tegen inkoopsprijs aan de leerling aangeboden. De reader wordt dan alleen tijdens de lessen gebruikt en heeft de leerling dan zelf niet meer in beheer.

Een les afzeggen kan tot 24 uur vooraf zonder dat deze in rekening wordt gebracht.

Afzeggen van een les door de leerling (of betrokkene) binnen  24 uur voor de geplande afspraak betekent dat er 20 euro in rekening wordt gebracht.

Sta ik tevergeefs voor de deur voor de deur van de leerling, zonder afmelding, dan wordt de gehele lesprijs doorberekend.

 

Theorie in groepsverband?

Helaas, dat is niet mogelijk. Mijn ervaring is dat de huidige theorie zo complex is dat dat niet haalbaar is in een cursus van 8 tot 10 avonden. Daarnaast is het verschil in niveau van de deelnemers vaak zo groot dat snelle leerlingen niet snel genoeg vooruit kunnen en langzame leerlingen meer nodig hebben dan de aangeboden 8 tot 10 cursusafspraken.

(Rij)scholen, zorgaanbieders of dagbestedingsorganisaties kunnen contact opnemen met TheorieExtra als zij leerlingen hebben die een andere aanpak nodig hebben in de begeleiding bij het leren van de theorie. Ik zal ze graag individueel ondersteunen bijna het leren van de theorie.

De tarieven die hiervoor gelden zijn eerder al vermeld.